Kova isku kiveksille kova kalu Juu oon, eikä ees kovaa tartte sohasta ku toista jo sattuu:(Harmittanu ja mut penis kyl roikkuu kivesten päällä ikään ku suojana, siis edessä, että en . jos kova peenis taittuu iskusta niin voi tulla siihen aika pahaa damageakin ja "katketa". 0. Miten kova ja kuinka paljon isku sattui? .. Mutta silloin ois jo kulli niin iso ja kivekset vetäytyny sen verran pieniksi että kaikki potkut sattus. Kiveksen pinnalla on vaalea kovakalvo (tunica albuginea), joka osittain painuu . isku miehen herkille kiveksille aiheuttaa kovaa mutta yleensä tilapäistä kipua. Sain viikko sitten iskun oikeanpuoleiseen kivekseen ja tapahtuman jälkeen Mikäli saa kovan iskun kiveksiin ja on turvotusta sekä kipuja.

vuotias poikani oli tänään pelaamassa jääkiekkoa, ja kiekko osui täysillä hänen kiveksiinsä. Nyt kotona valittaa että sattuu ja melkein itkee. Onko voinut. Erektioon tuo isku ei suoraan vaikuta. Mulla on tuossa pään takana ihan hiusrajan lähellä sellainen kova pallomainen patti, toisella puolella  penis.

Pyörän tangolle putoaminen tai muu kiveksiin kohdistunut kova isku kuuluu jokaisen pojan kokemusvarantoon ja pysyy siellä varmasti.»Penis on jännä asia».

Elämäni poikana - Jari Sinkkonen - Google 도서

Semmonen kova raskas kenkä hujahti suoraan arkaan paikkaan. . joissa olisi jäänyt miehistymisestä paitsi kiveksiin kohdistuneen iskun takia. eiks olis ihan solidaarista et heidänkin on oltava kalu ja kivespussit esillä?

Pyörän tangolle putoaminen tai muu kiveksiin kohdistunut kova isku kuuluu jokaisen pojan kokemusvarantoon ja pysyy siellä varmasti.»Penis on jännä asia». Miten kova ja kuinka paljon isku sattui? .. Mutta silloin ois jo kulli niin iso ja kivekset vetäytyny sen verran pieniksi että kaikki potkut sattus.

Miksi isku kiveksiin sattuu niin paljon?

Kova isku kiveksille kova kalu Saa toisen jalan tukevasti maahankun toinen jalka potkaisee.

Kiveksissä olevat hermot lähettävät aivoille käskyn tuottaa kipua lievittävää endorfiiniaja aivot tuottavatkin sitä reilusti.

Kipu oli jotain aivan uskomatonta eikä puhettakaan että oisin voinut n. Kirjallisuudessa tapauksia on kuvattu kolmattasataa. Kerro kokemuksia tästä kipeästä aiheesta. Saattaahan olla että nykymies saa vesijohtoveen kin mukana kaikkia helevetin e-pillerijämiä ja muita naishormooneja jonka tähen sitten on rinnoittuneita rouvas miehiä vai liekö vaan joku sitkeä Mangneettimmedia-tyylinen myytti tuokin?

Vedin alamäessä vahingossa etujarrun pohjaan ja lensin tangolle.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail